Klub Netradičních Sportů a Turistiky

SAMOTA

Cakov - podzimní bahýnko

Myslím, že fotky říkají vše. První den bylo hrozně a fotit nešlo. Z konkurence mi sešlo, Peťa Zdráhal se odmítl nechat zabít :) a Zdeněk měl jen trojku.
Já lítala jak hadr na holi, naplánovala jsem si dvě čtyřky na tříkolce a Bkj. Tak jsem toho bahna fakt užila. Ještě že zázemí bylo tradičně dobré, sprcha byla celkem nutností a večer byl suprový.
Druhý den se na nás sluníčko usmálo. Akorát já si nechala hloupě zdrhnout tři psy (špatně jsem zavřela zástrčku), tak jsem si z celkem rutinního závodu udělala pěknou detektivku. Toho nejpomalejąího psa jsme ulovili ve vesnici - holky mu zdrhly a on už jen tak korzoval. Tak mi nezbylo než odjet závod se dvojkou, naštěstí ta druhá čtyřka jela jakž takž. Jezdila jsem s džípem všude po okolí, naháněla myslivce - měli hon - Paní, lovecké psy, to nikdo nestřelí... (naštěstí utekli ti puntíkovaní). Po poledni dorazila zpráva, že byli chyceni asi 20 km odsud. Šťastně jsem pro ně vyrazila.
Při vyhlášení nás čekala tradičně bohatá nadílka - tak nezbývá než poděkovat týmu pořadatelů v čele s manželi Mackovými, sponzorům a těšit se na příště... 6.4.2005
Sobota
Sobota
(18 obrázků)
Neděle
Neděle
(37 obrázků)

Hela Levíčková, Přepracováno 9.11.2009, levicek@mushing.cz