Závody Tři Studně

Na konci října nám přálo fantastické počasí. Menší účast čistokrevných způsobila, že místo obvyklé hektické stovky startujících jich bylo "jen" 54 a tak se tyhle závody dají zařadit mezi naprosto pohodové, skoro komorní. Na těžbou rozrýpané trati přibylo 40 tater (!) písku, takže těch několik kořenů a jedna letecká stružka, které na té pískové dálnici zbyly, nám jen nepatrně pocvičilo pozornost a obratnost. 

Áčkům kraloval Pavel Zvolský, Céčkům Standa Váňa, čistokrevní předvedli Lněničkův mančaft kouzelných chlupatých bílých koulí, v A1 byl pouze zahraniční účastník Kallweit, v C1 jen Tonda Procházka, v obou kolobrndách kralovali Pavel Porubský s Váňou, na kolech se Tobiášek, Erlebachová a Jerhotová dostali nad třicítku, běžců bylo malinko, chlapy vyhrál Martin Nehyba , ženské měly jen juniorské zastoupení, které vyhrála naše Barča úžasnou rychlostí 10 km/h, tři juniorky(Kuličková, Kováříková Tereza a Stejskalová) se sešly v kolobrndách pod mým dohledem a v regulérním dětském závodě na pětistovce běhu utekl Petr Šarkovský Anetě Hejtmánkové a Vandě Kovaříkové. 

Fotit jsme moc nestíhali, ale něco atmosféry tu snad je. Netrpělivým doporučuji Výběry z obou dnů a Detaily :). V ostatních složkách je toho víc spíš pro aktéry, v Různém jsou drby :) Kdo bude chtít svoje fotky na CD, může mi mailnout na mailto:levicek@mushing.cz (za mírný bakšiš za náklady vypálím).    HelaL

 


01-den-Best
1.den-Výběr
(28 snímků)
02-den-Best.jpg
2.den-Výběr
(29 snímků)
03-Detaily.jpg
Detaily
(20 snímků)
11-Sc1.jpg
1.den: Sc1
(43 snímků)
12-Tymy.jpg
Týmy
(38 snímků)
13-CC.jpg
CC
(32 snímků)
14-Ruzne.jpg
Různé
(23 snímků)
15-Deticky.jpg
Dětičky
(53 snímků)
21-Sc1.jpg
2.den: Sc1
(33 snímků)
22-Tymy.jpg
Týmy
(22 snímků)
23-ScJun.jpg
Sc Junioři
(5 snímků)
24-CC.jpg
CC
(28 snímků)
25-Ruzne.jpg
Různé
(34 snímků)
26-Deticky.jpg
Dětičky
(38 snímků)
27-Vyhlaseni.jpg
Vyhlášení
(20 snímků)