ZZJV - Moravan Brno, listopad

Zkoušky základního jezdeckého výcviku - jsou pro adepty základním mezníkem jezdeckého života. Po úspěšném absolvování dostanou "řidičák na koně" tj. jezdeckou licenci. A když seženou schopného koníka, penízky na startovné, ustájení, dopravu - tak hurá na závody! :-)
Zkouška se skládá z části teoretické (testík) a praktické - což je drezůra a parkur (drezůru jsem zmeškala, přišla jsem až na parkur). No pravda, někteří adepti měli s koníky plné ruce práce, také orientace na parkuru není ze sedla tak jednoduchá, jak by se čekalo. Počasí moc nepřálo, mírně pršelo. 

Fotek jsem udělala hodně, takže vybírám jen některé, ať se děvčata (i dva kluci) mohou taky potěšit/pochlubit. :)  Některé zápasy o nadvládu byly kouzelné a někdy měl koník navrch.
Náhledy (pouze náhledy) na všechny fotky roztříděné podle účastníků jsou na tady - stačí si vybrat složku a v ní pustit příslušný html soubor se jménem.

Případní zájemci o  všechny fotky k prohlížení plus fotky v plném rozlišení si mohou napsat o CD na mailto:levicek@mushing.cz.  

Přeji všem hodně úspěchů a nádherných zážitků v sedle. HelaL


001Prohlidka.jpg
Prohlídka
(28 obr.)
002BestOpracovani.jpg
Opracování
(28 obr.)
003BestParkur.jpg
Parkur
(72 obr)
004Problemy.jpg
Problémy
(38 obr.)
006Hodnoceni.jpg
Hodnocení
(21 obr.)