Trnávský sprint - perfektní pohoda a svezení - Díky !

První listopadový týden jsme se sešli na zbrusu nové trati u Hübnerů za humny. Louka, vojenský stan s občerstvením, sokolovna na spaní, hospůdka... to vše hezky pohromadě a k tomu trať, kterou sehraní hlučínští pořadatelé vybírali s ohledem na blížící se ME v Bělči. Tak tohle byl takový závod, jaké mám na podzim ráda. Jen mi trošku chyběly další otevřené týmy, protože tahle lokalita je tradičně čistokrevná. Ale na trať by se i rychlejší týmy vešly. Nicméně i čistokrevné týmy pelášily pěkně, Ondra Brož přes 24 km/h, slovenský zástupce Peter Marcin v C2 přes 20, i Luboš Seidl na kole i kolobrndě předvedl, že přípravu na ME bere vážně. Dětičky měly vlastní běh ve dvou kategoriích, ty větší (Anička + Barča) zkusily dospělácký CC, kde to trošku přepálily při hromadném startu a druhý den jsme jim za podpory pořadatele umožnili první zkušenosti na kolobrndách s dohledem (v tomto případě spíš s vodičem) - myslím, že se to celkem osvědčilo a tenhle způsob jak dostat juniory na dospěláckou trať lze doporučit. Musím pochválit i naprostou profesionalitu pořadatelů při realizaci naší přihlášky (Levíčcci - co stihnou) - umožnili mi odjet 4 týmy a občas jsem měla i 5 minut na oddych :)

Společenské vyžití bylo super, dokonce mne místní sympatičtí chlapci vtáhli do hry zvané Komín (jasně že spadl zrovna mně :). Originalitu cen posuďte sami, my si odváželi mimo pěti BONO pytlů, hromady konzerv, triček, propisek, pentelek... i smečku keramických hasek a originálních medailí. K nepřehlédnutí byly i mňamky - haldy pribináčků i uzenin, které nám nakrmí rodinu na týden. Za což sponzorům děkují zejména naše věčně hladové ratolesti. I podpora obce Trnávka a místních organizací byla super, doufám, že se paní starostce musheři líbili a příště budeme moct přijet zase.

Fotky z trati fotil Martin Vojvodík(díík), kterému jsem vrazila do ruky foťák s tím, že fotí sám :), dětičky bral Martin, drby většinou já. 

Všem doporučuji zamyšlení nad posledními dvěma fotkami - štěstí stálo při mně, trať nebyla zlá, ale má tříkolka už má něco najeto a občas to přece jen drnclo - a tak se mi v půli druhého dne v zatáčce projevil defekt. S ulomenou půlkou řidítek jsem pak s rychlejším týmem jela poněkud opatrněji, takže vidlice (o jejíž stavu jsem neměla tušení) vydržela. Takže kontrolovat, kontrolovat... nejen doma, ale před každým vyjetím...  Víc takových závodů a hodně štěstí (nejen na trati) přeje HelaL 

 


10-Zacatek.jpg
Před startem
(22 snímků)
11-Singlisti.jpg
Singlisti
(22 snímků)
12-Tymy.jpg
Týmy
(46 snímků)
13-Vecer.jpg
Večer
(25 snímků)
14-Hra.jpg
Hra
(16 snímků)
20-Rano.jpg
Neděle ráno + dětičky
(35 snímků)
21-Vyhlaseni.jpg
Vyhlášení
(49 snímků)
22-Unava.jpg
Únava+štěstí
(2 snímky)