Klub Netradičních Sportů a Turistiky

SAMOTA

Trnávský sprint

První ze čtveřice podzimních závodů, nad kterými drží svou štědrou ruku KSK BONO . Tento je pod taktovkou Hlučínského klubu, další tři budou v režii Metujáků.
Sobota singly
Sobota singly
(36 obr.)
Sobota týmy
Sobota týmy
(60 obr.)
Sobota drby
Sobota drby
(16 obr.)
Neděle týmy
Neděle týmy
(16 obr.)
Neděle Singly
Neděle Singly
(119 obr.)
Drby
Drby
(14 obr.)
Dětský závod
Dětský závod
(48 obr.)
Ukázky Policie
Ukázky Policie
(13 obr.)
Vyhlášení
Vyhlášení
(56 obr.)

Pro nás Trnávka znamená tradičně zahájení podzimní sezóny. Psi jsou trénovaní do pomala - do síly a tak se moc nedá očekávat, že poletí naplno. Zato singlisti už měli doladěno - Luboš Seidl svedl tuhý boj s Pavlem Porubským na kole v rychlosti 30 km/h - jedna vteřinka rozhodla :). Pavel dominoval v obou koloběžkových kategoriích. Mezi děvčaty bodovala mladá Markéta Lorenzová (28 km/h). Na kárách byl suverénní BONO tým Hubnerových (růžový dres obléká na kárách Eva) - 27,6 km/h, za ní další Bono jezdec Michal Merhaut (a nám nechali až 3. a 4. místo :)). V čistokrevných osmičkách Štěpán Krkoška 23 km/h, ve čtverkách - C2 Slovák Lukáš Molnár dostal Dana Navrátila, C1 byla sloučena s C, takže moje vítězství (26 km/h) bylo nepříliš hodnotné. Eva byla holt rychlejší a nejrychlejší tým patřil po právu jí. Mezi běžci byli nejlepší Jirka Suchý a Jana Tomášková. Juniorky v zastoupení naší Barbory a bahulíkovic Aničky si udělaly vlastní kategorie a na závěr se spolu prošly :))

Trnávka je závod s dobrým zázemím, solidním pořadatelským týmem a velikými ambicemi :) - prý až k MR. Trať je hodně rychlá s menším převýšením, částečně mezi poli, částečně v lese. Podle mého názoru by pro účely MR ještě trošku potřebovala doladit. Přece jen - trocha štěrku na cestách, občas prasečí rygól :) Ale nic zásadního, je spousta závodů na horších tratích. Značení a organizaci měli hlučínští na jedničku. Úžasné byly starty singlistů druhý den gundersenem - takže jsme mohli sledovat třeba strhující finiš mezi Lubošem a Pavlem...

Atmosféra jako vždy super - pohodoví čistokrevní, otevření miďáci... Zaujala mne přítomnost známé fotografky - paní Zuzany Samkové - byla zde možnost koupit její kalendáře (moooc pěkné) a měla jsem možnost ji sledovat při práci a obdivovat její profi přístroj :)) Doufám že její fotky z Trnávky někde uvidíme.

Na stupních vítězů jsme nafasovali štědrou nadílku - hlavně prémiové krmení No1, Bono masové konzervy a spoustu dalších cen. Díky všem!
Hela Levíčková, přepracováno 29.12.2009, levicek@mushing.cz