Klub Netradičních Sportů a Turistiky

SAMOTA

Štěníci (narozeni v červnu 2006)

První složka je věnována Zdeňku Bohmovi,který kryl svoji fenku Trnkovým leadrem - Sammym. Dětičky se myslím hodně povedly a jsou velikým příslibem.

Moje fenka Fata se hárala v tu samou dobu (přesně), sice jsem chtěla krýt Sammym, ale ten už byl vytížen a tak jsme vybírali jiného krycího psa. Nakonec to byl Larry (Mike-Cajun). Nazvala jsem je od B - Béčka :) Kluci jsou koníci - asi v L velikosti, holky jsou výrazně menší S-M. U kluků je asi vidět víc vliv Mika, holčicky jako by sledovaly linii Cajun (Princess). Black velmi připomíná Mika, také Borek má velmi dlouhá předloktí. Barry je rámcem spíš po Fatě - více obdélníkový. Bailey jako by z oka vypadla babičce Princess, i chlupy má jako AH - je dříč, Bizi je naopak vysoký obdélník se slabší srstí - neukázněné hyperaktivní třeštidlo, jako rozený leader v typu AH vypadá Breeze, Beruška je malá kopie tatínka Larryho. K nahlédnutí je původ s obrázky některých předků.

Ještě nám dorůstají tři dětičky po Fatině sestře Fintě. Příliš "rychlým" otcem byl webrovec Jerry. Tahle "Céčka" jsou typově skoro čistí AH, s dobrou srstí. Největší z nich Cracker je skoro až hodně dlouhý - jako jeho matka. Původ.

Trénujeme - opatrně. Leden-únor-březen jen příležitostně, Na Cakově si poprvé vyzkoušely závodní atmosféru, v dubnu 2-3x týdně max 20 min s dlouhými přestávkami.
Dětičky Zdeňka Bohma
Dětičky Zdeňka Bohma
(11 obr.)
Naše: Únor
Naše: Únor
(18 obr.)
Březen
Březen
(29 obr.)
Duben
Duben
(19 obr.)

Hela Levíčková, přepracováno 2.1.2010, levicek@mushing.cz