Klub Netradičních Sportů a Turistiky

SAMOTA

Štěňata po Baby-Lee

Původ v 8 generacích - excel Štěňnata - KÁČKA - se konečně narodila 15.11.2010. Jarní termín krytí jsme propásli, protože v době kdy se Baby hárala, byl Pavel na Pirene. Takže jsme kryli na podzim.

Matkou je BABY - výborná fena Pavla Pfeifera, i když k nám přišla už jako zasloužilá máma, ihned se zařadila do sprintové osmičky (na podzim), v leadru midového Martinova týmu odšlapala midovou sezónu 2010 na jedničku. Baby je velmi milá a přátelská fenka, bezkonfliktní a - co je hlavní - výborně v týmu pracuje.
Pavel ji kryl již několikrát a děti byly vždy výborné, některé mu zůstaly v týmu, většina šla do světa, pěknou dvojku po Baby má např. Jirka Strnad.

Otcem našeho plánovaného spojení je Pavlův TOP-krycí pes Lee - syn skvělého Egilova Sammyho a osvědčené Ropertzovy feny Funy.

Lee a jeho bratr Lucky i přes své mládí vodí Pavlovi spřežení a jsou teď hlavními Pavlovými krycími psy. Dobře přenáší na potomky své atletické postavy na vyšší noze.
Seznámili jsme se i s Funy - nyní už v zaslouženém důchodu - nádherná a silná fena.

Nám se narodilo se 9 šťěňat, zůstali 2 fenky a 5 pejsků.
Původ v 8 generacích zachycuje proces přidávání lovecké krve k AH. Jsou zde hvědná jména od Lance, Diatz, Max-93, Hop, Hallon, Page .. až po Sailor, Rusty, Chubby..

Kamyk a Kailan je již v Polsku u Wojtka, v Polsku našel místo i sypaťák Kairo.
Kai - silný bojovník byl přejmenován na Konana a dělá společnost psí slečně z vybraného rodu - Troji (Rudi R.) u Braňa Spišáka.
Kena má zamluveného Peter Marcín.
Doma zbývají oba žluťáci - Koral - jemný povahou, klidný a přemýšlivý pejsek se silnější kostrou, a skvělá temperamentní fenka Kate.
Tato štěňata můžeme prodat, ale pouze dohromady, nechci aby u nás zůstalo samotné štěně. (tel. 604 156 613,mail )
2-3 měsíce
2-3 měsíce

Hela Levíčková, 21.1.2011, levicek@mushing.cz