Klub Netradičních Sportů a Turistiky

SAMOTA

Naše štěňata, ročci a dospělí psi

Život v našem kennelu byl tento rok ve znamení snahy o umístění dětiček, které neplánovaně vznikly v roce minulém. Každý z nás přispěl svou troškou (nepozorností) k výrobě a já jednou narozené tvorečky nechám žít.
Hledání nových pánečků je někdy těžší, ale chlupaté kuličky "ÁČKA" (ARINA x DUMP) se povedly umístit obratem již v lednu,
"HÁČKA" (HOLY x BARRY) jsou už víceméně také u nových majitelů,
"GÉČKA" (TEQUILA x DUMP) se jeví slibně - kluci (GARY a GANDI) jsou zadaní, holky částečně umístěné a vedou si výborně (GÁJA, GANÉŠA) , GWENDY zatahává Martin Vrtěl a GITA s GERDOU začínají u nás - jsou temperamentní a pracovité. Místo na zahrádce hledám pro malinkou GAJKU .
Ještě jsme hledali místo pro děti našich dětí - fenky PEGI a MEGI , které se sice nenarodily u nás, ale současnému majiteli se do týmu nehodily, tak jsme jim raději také pomohly najít domov.
ÉČKA jsou nádherná a zůstávají u nás s vyjímkou EASY (Mates nás ukecal k prodeji :).

Naše letošní nadílka štěňat u nás začala tím, že jsme se ujali štěňátek nalezených i s matkou kříženkou Lady poblíž nás. Všechna se díky spolupráci podařilo umístit.

Plánovaná štěnata "ÍČKA" (FATA x vynikající leader CHIP) se narodila s převahou holčicek 5:3. Černí kluci a černá holka jsou zadaní.

Druhým vrhem ("JÉČKA") je testovací spojení dvou výborných leadrů - HOLY (která je dcerou fenomenálního Egilova MIKE ) a chlupatého nohatého FALCA po vynikající FIRST . Věříme že předá výborné geny, které jsou ze 3/4 stejné, jako má Fajfkova KALA či HEŇA Radka Havrdy.
Tato štěňata nabízím k prodeji - zatím nejsou zadána.
Krytí Fata x Chip
Krytí Fata x Chip
(64 obr.)
Štěňata I: Fata x Chip
Štěňata I: Fata x Chip
(88 obr.)
Štěňata J: Holy x Falco
Štěňata J: Holy x Falco
(88 obr.)
Nalezená štěňata Lady
Nalezená štěňata Lady
(133 obr.)
Ročci E (Fata x Lucky)
Ročci E: Fata x Lucky
(37 obr.)
Ročci G: Tequila x Dump
Ročci G: Tequila x Dump
(31 obr.)
Ročci H: Holy x Barry
Ročci H: Holy x Barry
(23 obr.)
Štěňata A: Arina x Dump
Štěňata A: Arina x Dump
(19 obr.)
Děti našich dětí: Pegi a Megi
Pegi a Megi
(4 obr.)
Dospělí psi
Dospělí psi
(46 obr.)

Hela Levíčková, 4.8.2009, levicek@mushing.cz