Klub Netradičních Sportů a Turistiky

SAMOTA

Hafan 2009 - Telč

Druhý závod v seriálu Hils cupu lákal Veroniku i Stokyho, přibrali Barču a já přijela koukat a fotit. Stoky zapřahal profíka Axu ke kolu, nezkušeného Dumpa s ostřílenou Fintou do kolobky, Verča jela na kole s Barrym, do kolobky si připravila lehčí dvojku Beruška + Tequila. Barča "venčila" Samečka a Bibinku.
Testovali jsme trojici koloběžek WOOX , potvrdilo se, že koloběžka ve stylu kickbike má dobrý rám a dobré jízdní vlastnosti, levné komponenty občas odejdou.
V sobotu ráno na etapu u rybníka Olší pršelo, následoval přejezd do civilizace a prohlídka Telče, noční etapa v zámeckém parku neměla chybu, v neděli se pokračovalo u rybníka Roštejn, pod ostrými slunečními paprsky to bylo na nádherné kopcovité trati hodně na hraně. Ale Maxičkáři jsou perfektní pořadatelé, tak se celý víkend perfektně vydařil...
Výběr nejhezčích
Výběr
I. etapa - Olší - kolečka
I. etapa - Olší-kolečka
I. etapa - Olší - canicross
I. etapa - Olší - canicross
Telč - procházka městem
Telč
Dětský a příchozí závod
Děti a příchozí
II. etapa - Noc
II. etapa - Noc
III. etapa - Roštejn Bkj
III. etapa - Roštejn Bkj
Roštejn Scootery
Roštejn Scootery
Roštejn Canicross
Roštejn Canicross
Vyhlášení
Vyhlášení
Flying dog - Mineral drink a After drink
Flying dog

Zaujala nás nabídka drinků pro psy před a po zátěži FLYING DOG, které používá pro svůj špičkový tým i Dáša Nešňerová. S Martinem Pelákem jsme dlouho debatovali o složení nápojů, jejich vhodnosti pro psy a odlišnostech od lidských nápojů. Koupili jsme na otestování AFTER DRINK, který se podává psům po zátěži (to byla jsná volba) a dlouze debatovali o nápoji před zátěží - MINERAL DRINK, který obsahuje mimo minerálů a vitamímů i různé cukry. Nakonec jsme i tento koupili k otestování. Problematika nápojů je řešena v sekci Tipy - Napájení, je jasné že napájet je třeba, cukry (maltodextrin) po dojezdu jsou vynikající na regeneraci, cukry před výkonem a během něj jsou složitější problematikou, každý si musí v tréninku perfektně vyzkoušet.