Běleč - ME ESDRA off-snow  + MR na suchu

Zkušený tým metujáckých pořadatelů si troufl na obrovské sousto. Celý ten náročný kolotoč kolem ME ESDRA byl oříšek, k jehož rozlousknutí se musela spojit spousta nadšenců jak z okolí, tak ze SSPS, řada sponzorů, pomocníků atd... Náročnost celé akce na mne působila ohromným dojmem, od zahájení, přes raut, perfektně zorganizovaný závod, komplikované zpracovávání dvou výsledků (ME+MČR) až po vyhlášení.

Pro nás představoval tenhle závod naprosto novou zkušenost, neboť jsme naše psy nechali doma a čekala nás praxe pod vedením mezinárodních rozhodčích. Do této role jsme se dostali absolvováním školení rozhodčích pod vedením Aada Hekkerse v Ostravě loni na podzim. Udělala jsem si tehdy pár poznámek , neboť přístup Aada byl fantastický (Při rozhodování myslete na psy..). 

Postřehy z jednotlivých dnů (či večerů) jsou v jednotlivých složkách, fotky z trati připomínají většinou spíš barevné šmouhy. Odpusťte to jejich fotografům. Ty trošku lepší jsou v první složce (Best). Tak se koukněte na kousek atmosféry z těchto závodů...


Best


Pátek
Pátek večer
(60 snímků)
Sobota 1.
Sobota 1.
(54 snímků)
Sobota 2.
Sobota 2.
(68 snímků)
Sobota Večer
Sobota Večer
(36 snímků)
Neděle tra?
Neděle trať
(67 snímků)
Neděle Stake
Neděle Stake-out
(63 snímků)
Neděle Kůň
Koňské radosti
(12 snímků)
Neděle Vyhlá?ení
Vyhlášení
(65 snímků)