Klub Netradičních Sportů a Turistiky

SAMOTA

Yellow Point - Strážné

Poslední zimní závod sezóny, rozloučení s Krkonošemi. Bohužel koliduje s jarním Cakovem, na který to máme kousek, ale hory jsou hory, tak jedeme do Krkonoš, i když je to dál. Zima se nechce vzdát vlády a tak sněží a sněží. Vzpomínám na klasické folklórní dílko Můj krkonošský deníček

Samotný závod má být sprintovým mistrovstvím pro Účkové kategorie, ale sprinťáci se nějak nedostavili. Takže se schází většina mid-longové špičky v celkem komorním setkání. Druhou třídou - už mimo MR je Skj2. Yellow Point věnoval finanční ceny pro obě třídy. Čistokrevné týmy jsou vyhlašovány (v MR) a trošku i odměněny zvlášť. Pro neoceněné je tombola, takže každý má šanci si něco odvézt.

A co závod? Pohoda. Bez zátěže je 25 km skoro i málo. Tak příště... prý bude raděj mid. Nějaké postřehy jsou v jednotlivých složkách. Moc hezká tečka za sezónou, která sněhem opravdu oplývala vydatně. (Kéž by to bývalo pravidlem). Díky moc pořadatelům a všem zúčastněným nejen za tenhle závod, ale za celou sezónu. Už aby byl zase podzim a sníh :)
Pátek - trať
Pátek - trať
(43 obrázků)
Pátek - Drby
Pátek - Drby
(55 obrázků
Sobota ráno
Sobota ráno
(48 obrázků)
Sobota - trať
Sobota - trať
(27 obrázků)
Sobota večer
Sobota večer
(84 obrázků)
Neděle trať
Neděle trať
(16 obrázků)
Neděle - Cíl
Neděle - Cíl
(51 obrázků)
Vyhlášení
Vyhlášení
(33 obrázků)

Hela Levíčková, přepracováno 30.12.2009, levicek@mushing.cz